måndag 27 oktober 2008

Noskvalster eller inga rådjur


Nu har jag provat henne flera gånger och misstanken börjar gro i mig om att hon har fått noskvalster. Vi har varit på skogens mest säkra ställen men inte finns det några rådjur enligt henne i alla fall. Folk ser ju rådjur överallt men inte är de där jag vill att de ska vara. Höns har hon iaf kunnat med i sommar kanske är det hönsloppor hon har i nosen. Fann denna bilden i vårt arkiv och nu för tiden är det ju så populärt och klona än det ena och än det andra djuret. Klona växter och djur var ju också populärt. Forskarna ville ju klona potatisen med en gen från ishavstorsken för att göra potatisen mindre frostkänslig, men tji fick dem. Där sa moder jord ifrån fiskar i havet och växter på land. Så var det tänkt och så ska det förbli. Forskarna fick inte växte att gro...

Dröm lite. Häxan surtants jaktlust och mulen från en Highland snacka om att få plats med många luktceller. Då kommer inte ett rådjur att kunna gömma sig... Å andra sidan orkar hon väl inte hålla upp huvudet så det blir väl en grythund av henne.

Jag lovar hon kommer få ett par chanser till men blir det lika dåligt resultat igen så blir det nog ett besök till djursjukhuset. Är det någon som vill vara med och kontrollera hur det går så hör av er så gör vi ett test i någon våra säkra såtar.

Ps. Gubben har väl inte fått rätt? "Det var de sista rådjuren ni sköt" Knappast.

Inga kommentarer: