lördag 12 juni 2010

Tiden står inte stilla.

Händer det inget i skogen före älgjakten, gör inte djuren på gården någonting och har jag slutat med skrivandet?
Nej det ska jag lova att det händer massa saker här hos mig. Det händer så mycket att jag inte hinner med att sätta mig vid datorn. Kommer ni ihåg mitt försök att få fram Myskankor? Det gick ju inget vidare. Därför så köpte jag tre stycken levande ankor istället två honor och en drake. Dessa har gett oss många roliga stunder men även en ledbandsskadad tumme som inte kommer att bli bra på många månader, sa farbror doktor. Lina, min Tax som nu vilar på salighetenskulle efter lång och trogen tjänst, fick smak på dessa ankor och ville ta en lite närmare inspektion på dem. När stjärtfjädrarna satt i mun på henne fick jag syn på henne och sprang mot henne. När jag rusade fram och skulle avstyra hennes middag och ta tag i henne för ett itet utvecklingssamtal halkade jag och kör tummen rakt ner i backen med full kraft. Jag hör hur något händer i tummen men stönig som man är så är det nog ingen fara. Tummen sväller upp och gör ont. På måndag när det fortfarande gör hemskt ont går jag till vårdcentralen och kommer tre timmar senare ut med underarmen i gips. Tänk er att en liten tumme kan engagera 4 läkare, 4 sjuksköterskor och en vaktmästare.

Idag är det dags för den årliga flytten till kollot för mina Highland Cattle. Alla sju ska byta kommun och få besök av nummer 641 som var en stilig tjur med fina horn. Förhoppningsvis kommer han gilla mina kor så vi nästa vär har kalvar i hagen.

Jag lovar att det kommer hända något speciellt idag det gör det varje år vi flyttar dem.Något som man tänker tillbaka på och dmungiporna åker upp.

Inga kommentarer: